Iata unele dintre cele mai des solicitate informatii din partea celor care ne viziteaza:

1.  I: Aveti bucatarie proprie sau lucrati cu o firma de catering?

     R: Gradinita Little Oaks Academy are bucatarie proprie iar meniul nostru este stabilit de catre un medic nutritionist si in permanenta verificat de catre autoritatile competente. Bucataria noastra detine toate autorizatiile de functionare. Cei mici se bucura zilnic de mancare gatita proaspat chiar in incinta gradinitei. Nu servim copiilor mancare preparata din alimente conservate, mezeluri si nu folosim aditivi alimentari artificiali. Dulciurile sunt si ele preparate in bucataria noastra si includ prajiturele cu fucte, placinte usoare cu branza dulce, chec, sau alte astfel de preparate inspirate de fructele de sezon. Copiii servesc zilnic multe fructe proaspete iar sucurile sunt preparate din citrice stoarse chiar inainte de masa. Preparatele din carne sunt pregatite numai din piept de pui dezosat: nu servim carne sau alte preparate din porc.

2.  I: Cand aveti vacante?

      R: Gradinita noastra functioneaza pe tot timpul anului, cu exceptia unor scurte vacante in perioada Craciunului si a Pastelui. Functionam pe toata perioada verii.

3.  I. Ce taxe de scolarizare practicati?

R: Taxele noastre de scolarizare sunt in permanenta afisate pe site si le puteti vedea accesand acest link. In taxele publicate sunt incluse si mesele.

4.  I: Ce fel de cursuri optionale organizati?

      R: Lista noastra de cursuri optionale cuprinde: pictura, dansul modern, karate si Learn2B (program de dezvoltare personala sustinut de un psiholog). Cursurile optionale se platesc separat de taxa de scolarizare si nu sunt incluse in aceasta. In perioada “Scolii de vara”, organizam pentru cei mici cluburi si ateliere de creatie. Consultati pagina dedicata taxelor si orarului pentru informatii legate de costurile cursurilor optionale.

5. I: Cati copii sunt in grupa?

    R: Grupele noastre sunt organizate conform legii in vigoare, cu un minim de 8 copii si un maxim de 15.

6. I: Cate educatoare sunt la grupa?

     R: Sunt doua educatoare care lucreaza in schimburi: una in schimbul de dimineata, iar a doua in schimbul de dupa-amiaza.