Gradinita Little Oaks Academy primeste inscrieri pentru oricare dintre urmatoarele grupe:

Grupa mini  (1.9 – 3 ani)

Grupa mica (3 – 4 ani)

Grupa mijlocie (4 – 5 ani)

Grupa mare (5 – 6 ani)

Curriculum-ul gradinitei LITTLE OAKS ACADEMY este structurat in functie de nevoile specifice ale copiilor la fiecare categorie de varsta. Concepte care reprezinta fundatia dezvoltarii psiho-sociale — cum ar fi necesitatea de a imparti jucariile cu altii, de a se juca in grup si a comunica bine cu ceilalti copii, de a participa la activitati care solicita concentrarea atentiei pe perioade mai indelungate de timp — stau la baza tuturor activitatilor atent alese de cadrele noastre didactice.

Activitatile educative permit copiilor insusirea notiunilor de matematica (numere, forme geometrice, etc.), abecedar (recunoasterea literelor alfabetului, etc.), educatie civica (comportamentul in societate, bunele maniere etc.), stiintele naturii, geografie, ecologie si arte plastice.

Din grupa mare cei mici incep sa exploreze scrisul si cititul, asadar multe activitati sunt special alese pentru a face cat mai usoara asimilarea acestor cunostinte si deprinderi.

Inscrierile se pot face la sediul gradinitei in limita locurilor disponibile. Va invitam sa ne contactati prin formularul de solicitare programare sau prin telefon pentru a programa un tur al gradinitei.