Programati o vizionare

Vizionarile sunt o excelenta oportunitate de a vedea la fata locului unitatea noastra de invatamant, felul in care sunt organizate salile de grupa, materialele didactice cu care lucram, etc.

In timpul vizitei puteti primi raspunsuri punctuale referitoare la programul nostru educational, conditiile in care scolarizam copii si multe altele.

Pentru ca o unitate de invatamant are un program zilnic extrem de incarcat si bine structurat, este necesar sa facem programari pentru vizionarile unitatii. Fara o programare prealabila, nu puteti viziona gradinita.

Completati formularul de mai jos si veti fi contactati in cel mai scurt timp pentru stabili cu exactitate o zi si o ora pentru vizita dvs.


[contact-form-7 id=”91″ title=”Solicitati o programare pentru vizionarea gradinitei”]


Gemenii mei, Mara si Andrei au frecventat gradinita Little Oaks Academy de la 1 an si 10 luni. Au acum 3 ani si 4 luni si in septembrie am inceput Gradinita Goethe. Ca urmare a pregatirii excelente a gemenilor in gradinita Little Oaks, au fost acceptati direct in grupa mijlocie a acestei institutii de succes. Multumim personalului gradinitei pentru toate eforturile depuse!!! Grija si educatia sunt la cel mai inalt nivel!

Mihaela Jurje

<< Prev
Next >>